چمن – علف آمریکا آمریکایی رئیس جمهور

چمن – علف: آمریکا آمریکایی رئیس جمهور بین الملل کاخ سفید شون اسپایسر تلاش دیپلماتیک آیه حجازی

گت بلاگز اخبار پزشکی حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: مهمترین مسئله تغذیه‌ای ایران، اوضاع عوض کردن الگوی مصرف مواد غذایی است و مشمول بر

حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

عبارات مهم : تغذیه

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: مهمترین مسئله تغذیه ای ایران، اوضاع عوض کردن الگوی مصرف مواد غذایی است و مشمول بر عوض کردن مصرف نمک، قند و چربی است که عامل خطر بیماری های غیر واگیر هست.

به گزارش ایلنا، زهرا عبداللهی با با بیان اینکه در حال حاضر بیماریهای غیر واگیر مهمترین عامل فوت و میر کشور هست، گفت: دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها، مهمترین عامل خطر آنها، الگوی غذایی مردم است.

حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

وی افزود: در حال حاضر نمک، مواد قندی و شیرین، نوشابه ها و فست فودها، بی رویه مصرف می شوند و در برابر مصرف سبزیها و میوه ها و تحرک مردم کم کردن یافته است.

عبدالهی با اشاره به اینکه حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند، افزود: اضافه وزن و چاقی خطر مبتلا شدن به دیابت، سرطانها و فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی را زیاد می کند.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: مهمترین مسئله تغذیه‌ای ایران، اوضاع عوض کردن الگوی مصرف مواد غذایی است و مشمول بر

وی با بیان این مطلب که امروزه حتی شاهد روند افزایشی چاقی در کودکان زیر پنج سال و سنین مدرسه هستیم، گفت: علت مهم آن، مصرف نوشیدنی های شیرین و فست فودها و نوشابه های گازدار است که باید به عنوان یکی از اولویت های مهم کشور در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر قرار گیرد.

عبدالهی با اشاره به اینکه در کشور عزیزمان ایران در زمینه سوء تغذیه کودکان، اصلاح قابل توجهی در چند سال اخیر داشته ایم، خاطر نشان کرد: بیش از 50درصد سوء تغذیه کودکان با اقداماتی که در حوزه وزارت بهداشت در حال اجراست کم کردن پیدا کرده است.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کمبود ریزمغذی ها، روی و آهن بطور معناداری کم کردن پیدا کرده است و در برابر آن چاقی روند افزایشی دارد.

حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

وی گفت: در کنار اقداماتی که در قالب طرح تحول نظام سلامت در حال اجراست، مهمترین اقدامی که در زمینه تغذیه صورت گرفته هست، بکارگیری کارشناسان تغذیه در نخستین سطح ارائه خدمت به مردم، بخصوص در حاشیه شهرهاست و بطور کلی در مناطق شهری خدمات مشاوره تغدیه ای به مردم ارائه می شود.

عبدالهی به همکاری های وزارت بهداشت در جهت اصلاح اوضاع تغذیه مردم با دیگر سازمانها اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت با صنایع غذایی همکاری بسیار خوبی دارد، بطوریکه با انعقاد تفاهم نامه با همکاری صنایع غذایی، شرکت ملی استاندارد و وزارت بهداشت، استاندارد قند و نمک و چربی در صنابع غذایی روند کاهشی پیدا کرده و کنترل می شود.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: مهمترین مسئله تغذیه‌ای ایران، اوضاع عوض کردن الگوی مصرف مواد غذایی است و مشمول بر

وی افزود: در تعدادی از صنایع غذایی بازبینی و کم کردن میزان قند و نمک در آنها اتفاق افتاده و در بسیاری از نوشیدنی ها ، نوشابه های گازدار، آبمیوه ها و مواد شیرین، میزان شکر کم شده است است.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت مهمترین اقدامی که ظرف سه سال اخیر در کشور اتفاق افتاده است را کم کردن میزان نمک در نان بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه مهمترین منبع دریافت نمک مردم نان هست، استاندارد میزان نمک در نان بازبینی شده است است و میزان آن از دو و سه دهم درصد نمک به کمتر از یک درصد کم کردن یافته است.

حدود 60 درصدمردم کشور اضافه وزن و چاقی دارند

عبداللهی خاطر نشان کرد: تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و درمان و شرکت ملی استاندارد امضاء شد و اکنون بازرسین بهداشت محیط در بازرسی و نظارت بر نانوایی ها میزان نمک را کنترل می کنند.

وی گفت: بر اساس آخرین گزارشی که از بازرسین بهداشت محیط در بازرسی از نانوایی ها در دست داریم حدود74 درصد نانوایی ها استاندارد یک درصد و کمتر را رعایت می کنند و این اقدام بسیار مهمی است که اگربه صورت کامل در کشور اجرا شود به این معنی است که روزانه سه گرم از مصرف نمک مردم کم می شود و مردم در حال حاضر سه برابر میزان نمک مورد نیاز بدن خود را مصرف می نمایند که بخش عمده آن از نان است.

مدیر کل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: امیدواریم با این اقدام میزان بیماریهای فشار خون، قلبی و عروقی ، سکته های مغزی و سرطان ها را بتوانیم کنترل کنیم.

وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد که میزبان نخستین سمپوزیوم بین المللی تغذیه و امنیت غذایی در کنار نخستین کنگره بین المللی تغذیه بود، گفت: برنامه ریزی بسیار خوبی صورت گرفته و تلاش های بسیار خوبی صورت پذیرفته که امروز شاهد حضور تعداد زیاد کارشناسان و مسئولین تغذیه دنیا در این سمپوزیوم و کنگره هستیم که این گردهمایی کار مهمی است.

عبداللهی گفت: مباحثی که در این سمپوزیوم مطرح می شود، اقدامات، مداخلات و برنامه های لازمی است که در خصوص برطرف پرسشها تغذیه ای و اصلاح اوضاع تغذیه جهت کشور کشور عزیزمان ایران و سایر کشورهای منطقه بحث و تبادل نظر می شود.

گفتنی است: کنگره بین المللی تغذیه از مطالعات پایه تا مداخلات بالینی 15 الی 17 شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

واژه های کلیدی: تغذیه | بهداشت | استاندارد | مواد غذایی | وزارت بهداشت | بیماریهای قلبی | اخبار پزشکی

نویسنده : getblogs